FIRMA ROFIL

Runge Service har mange års erfaring indenfor diamantentreprenør branchen. God service og højt kvalitetsniveau har været nøgleordene siden firmaets start i 1993, så De kan trygt overlade Deres næste opgave til os.

Firmaet er udstyret med moderne og veludrustede servicevogne. Alle vores ti medarbejdere bliver løbende efteruddannet, så de altid er klar til nye udfordringer. Vi udfører alle former for opgaver indenfor diamantboring og -skæring.

Runge Service specialiserer sig i diamantboring og skæringsopgaver i Københavnsområdet. Vi udfører opgaver både for små og store virksomheder og ingen opgave er for vanskelig til os. Vores mangeårige erfaring skinner igennem alt, vi laver, og vi tilbyder kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder alle typer af opgaver i diamantentreprenør branchen. Vi udfører blandt andet: diamantboring, asfaltskæring, betonbearbejdelse og meget mere. Vores erfaring på disse typer af opgaver sikrer, at du er tilfreds med udførelsen, også efter vi har forladt arbejdspladsen.

KONTAKT OS

  4731 4365
  runge@rungeservice.dk

RUNGE SERVICE ER MEDLEM AF